Skip to content

Vores stuer

Oversigt over lokaler

Tegningen over vuggestuen stammer fra midten af 1990erne. Dengang hvade vi kun plads til 22 børn og så var der et rygerum til personalet – det har vi naturligvis ikke i dag!

Den Gule Prik er delt op i to stuer – Himmelrummet og Solstuen. Himmelrummet er for vuggestuens yngste børn og Solstuen for de store børn.

Hver stue består af to (nogle gange tre) mindre grupper med hver sin faste pædagog tilknyttet. Det kalder vi primærgrupper og primærpædagoger. En pædagog kan have op til seks børn i sin primærgruppe.

Primærpædagogen flytter sammen med børnene fra Himmelrummet til Solstuen, når gruppen af børn er vokset og nu hører til blandt de store børn.

Alle børn i Den Gule Prik starter deres vuggestueliv i Himmelrummet. Vi stræber efter, at det enkelte barn får en makker blandt de andre børn på stuen – en makker, der ligner barnet i alder og også gerne i køn.

Efterhånden som børnene vokser og bliver blandt de store i vuggestuen nærmer Store Skiftedag sig. Sammen med sin trygge gruppe og primærpædagog flytter barnet på Store Skiftedag fra Himmelrummet op til Solstuen og de andre større børn i vuggestuen.